Skip to content

thema's

thema_project

Bij d-artagnan heb ik vanalles mogen doen, de inhoud van de opdrachten liep sterk uiteen waardoor ik er een structuur heb proberen in te brengen.
Ik kon 6 thema’s onderscheiden in de opdrachten die ik tijdens mijn stage heb gedaan.

Het ene thema is al wat concreter dan het andere zoals digital design waar ik effectief ontwerpen gemaakt heb voor websites en filmpjes terwijl andere thema’s zoals research en concept meer gingen om de ervaring ervan.

research

research

concept

concept

corporate identity

corporate_identity

digital design

digital_design

film & motion graphics

film_motion_graphics

programming

programming
 

flanders synergy

digital design

ontwerp website

team van 3

project

Flanders Synergy promoot en stimuleert innovatie van bedrijven waardoor de productiviteit en de kwaliteit ervan vergroten. Via een openbare aanbesteding doen ze beroep op creatieve bureaus om een nieuwe website te ontwikkelen. De vorige website werd gemaakt door d-artagnan en ook deze keer dingt d-artagnan mee voor de opdracht.

 
flanders_synergy
flanders_synergy flanders_synergy flanders_synergy
 

sint joris

digital design

ontwerp website

team van 3

project

Sint Joris is een restaurant in Brugge dat een nieuwe website nodig heeft. Ze zijn bezig met een renovatie en willen bij de opening van het nieuwe restaurant een passende website. Samen met een andere stagiaire kregen we deze klant toegewezen. We kregen de taak om de huissttijl en het logo aan te passen en de website te ontwerpen en te ontwikkelen.

 
sint joris
sint joris flanders_synergy flanders_synergy
 

cides

digital design

ontwerp website

team van 3

project

Cides is een bureau dat aan productdesign doet en sign solutions maakt. D-artagnan kreeg de opdracht om voor de afdeling productdesign een nieuwe website te ontwerpen. De klant liet weten dat de huisstijl moest behouden worden. Ze wilden een edgy design waarin het productieproces visueel betrokken wordt. Ze verwachtten animaties, maar wilden vooral een eigen identiteit naar buiten laten komen. Ik deed 2 voorstellen waarvan het laatste goed werd ontvangen.

 
cides cides cides
 

iedereen kasteel

film & motion graphics

teaser making of

team van 4

project

d-artagnan bedacht een campagne om kasteelbier bekender en geliefder te maken bij jongeren. Ik kreeg de kans om te zien hoe een tv-radio-social media campagne in elkaar gestoken en opgevolgd wordt. Bij het maken van de televsiespots werden er een heleboel making of beelden gemaakt die ik kon gebruiken om een teaser filmpje te maken. Dit werd rondgestuurd naar alle klanten van d-artagnan.

 
 

mov to show of

film & motion graphics

promofilm d-artagnan

team van 4

project

De film over d-artagnan gaat over de geschiedenis van het bedrijf en belangrijke cases die ze de afgelopen jaren hebben afgewerkt. Deze film wordt getoond bij een bezoek aan klanten of om door te sturen naar de media. Het was een werk van lange adem, vooral omdat het een intern project was.

 
movtoshowof
movtoshowof movtoshowof movtoshowof
 

keynote

film & motion graphics

animated keynote

team van 5

project

De keynote die de account managers gebruiken om d-artagnan voor te stellen bij klanten had een update nodig. De huidige keynote bevat te veel tekst en is niet krachtig genoeg. Daarom deed ik een voorstel tot een nieuw ontwerp voor de keynote met animaties in.

 
 

sint joris

programming

programmeren website

team van 1

project

Naast het ontwerp van de website voor Sint Joris programmeerde ik ook de website. Restaurant Sint Joris was het enige project dat ik volledig zelfstandig mocht ontwikkelen. De ideeën die ik oorspronkelijk had heb ik tot het einde mogen uitvoeren zoals ik het wou. Ik moest weinig toe¬gevingen doen naar de projectbegeleiders of de klant, want ze waren tevreden met het resultaat.

 
sint_joris
sint_joris